Ringkøbing Landbobank

Hovedsponsor
velkommen i en solid bank, du kan være tryg ved!
 

Jysk Svømmebads-Teknik A/S

Sponsor

Vi udvikler og leverer fremtidens fuldautomatiske lavenergianlæg med fokus på miljøhensyn og bæredygtighed – og ikke mindst fremragende badevandskvalitet.Stark Tarm

Sponsor
STARK har i dag 90 byggemarkeder i Danmark og Grønland. STARK er byggeriets foretrukne leverandør og leverer byggematerialer og værktøj til håndværkere og private. Det er afgørende for STARK at både de produkter og den rådgivning kunderne får i forretningerne er af højeste kvalitet.
 

Tarm Bowling og Fritidscenter

Sponsor

Tarm bowlingcenter har siden år 2000 været et velbesøgt center af såvel danske som udenlandske kunder. Vi har et stort udvalg i menuer og vores velkendte store salatbar og vi har åben seks ud af ugens syv dage.Hydra-Specma A/S

Sponsor

Hydra-Grene leverer til industrien i bredeste forstand.

   

Tarm Billard Klub 2000 er medlem af VBU, her kan du læse om de forskellige hold, datoer, regler, og andre nyttige informationer.

  Bechs hotel

Bechs Hotel

Sponsor

Hotellet er med sin centrale placering det naturlige mødested, uanset om det gælder en hyggelig middag, et par dage med total afslapning, eller den store konference, hvor deltagerne kommer fra hele landet. Bechs Hotel i hjertet af Tarm er et af Vestjyllands rigtig gode spisesteder, og navnlig de mange vestjyske fiskeretter er populære.